Novema

Novema Oy on osa New Wave Profilea, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta itsenäisten yritysten ryhmää.

Olemme toimineet vuodesta 2000 alkaen, asiakaslähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti palvellen. Profiilituotevalikoimamme on laaja, meillä on paljon tunnettuja tuotteita valikoimissamme ja lisäksi pystymme räätälöimään tuotteita asiakkaan tarpeen mukaan.

Haasta meidät, lupaamme palvella Teitä kaikissa profiilituotteissa nopeasti ja laadukkaasti, tarvittaessa räätälöiden juuri Teidän näköisen ratkaisun tarpeisiinne.

Ota meihin yhteyttä

Disko

Edustamme myös Disko It-huoltotuotteita Suomessa yksinoikeudella. Disko tuoteryhmästä löytyy täydellinen valikoima välineitä IT-laitteiden ja kassa- sekä korttimaksupäätteiden huoltoon ja puhdistukseen. Disko tuoteryhmä on keskitetty erillisille nettisivuille puhdistuskortti.fi – käy tutustumassa!

New Wave Profile

Me kutsumme sitä brändikalibroinniksi. Kun henkilöstö ja brändi sulautuvat yhteen ja kokonaisuus viestittää tehokkaasti juuri niitä asioita, joita brändi edustaa.Niin tehokkaasti, että se johtaa kauppojen syntymiseen. Henkilöstön brändäämisen lisäksi tuomme brändin esille myös ihmisten välisessä viestinnässä ja vuorovaikutuksessa. Profiloidut tuotteet ja lahjat ovat välttämättömiä hoidettaessa liikesuhteita asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

On kuitenkin tärkeää, että profilointi on johdonmukaista ja huolellisesti suunniteltua. Me uskomme, että onnistunut profilointi on tapa ajatella, ei pelkästään brändin merkkaamista tuotteisiin. Haluammekin luoda pitkäjänteisiä ja tiiviitä suhteita asiakkaisiimme, jotta voimme luoda heidän kanssaan pitkän aikavälin profilointistrategian.

BE YOUR BRAND – valitse New Wave Profile

Selaa kuvastoja ja inspiroidu!

Projob logo
Sagaform logo
Vinga Logo
Pelle Petterson
Secrid
colorissimo-logo
tenson-logo
bags-logo