Urheilu ja vapaa-aika

Urheilu & vapaa-aika

Urheilun maailmassa mainostaminen on arkipäivää - sellaista paikkaa ei olekaan, johon ei voitaisi laittaa logoa. Itse asiassa voidaan sanoa, että urheiluvaatteissa suorastaan odotetaan olevan mainoksia tai ainakin näkyvä tuotemerkki. Urheilu & vapaa-aika -osioon olemme koonneet tuotteita yrityksille, joilla on urheilullinen imago. Vaatteet sopivat arkikäyttöön mutta myös liikuntaan tai fyysisesti raskaaseen työhön.
Craft

Elämme ja hengitämme urheilua ja tiedämme, mitä vaatii olla paras. Mallisto sisältää laajan valikoiman teknisiä urheiluvaatteita ja tyylikkäitä vapaa-ajan vaatteita. Tuotteemme tarjoavat lisätehoa treeniin ja tyyliä sekä mukavuutta palautumiseen. Huippu-urheilijat ja aktiivisesti liikkuvat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tämän malliston tuotteita.

Harvest

Mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college-muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta.

Clique

Clique on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen. Laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin, unohtamatta kuluvan sesongin muotia.

Dad
D.A.D –vaatteet eivät ole ainoastaan ammattipurjehtijoille. Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia.

Grizzly
Tarkoin valituilla profiilivaatteilla, laukuilla tai profiloiduilla lahjoilla viestität sanomaasi näyttävän käyntikortin tavoin. Laaja valikoima on täynnä klassisia ja urheilullisia vaatteita ja asusteita.

Cutter and Buck

Golf-kenttien ykkösmerkki nyt myös profiilipuolella golfiin ja muuhunkin aktiiviseen liikkumiseen. Uusi Euroopan mallisto nyt Suomessa – tervetuloa tutustumaan!

Kokemuksella ja ammattitaidolla pystytään luomaan vaatteita vaativimpiinkin työoloihin, joissa vaatteen laadulla ja toimivuudella on välitön vaikutus sen käyttäjän hyvinvointiin terveyteen ja turvallisuuteen.

Markkinoille on saapunut upea valikoima peliasuja niin urheilujoukkueille kuin yrityksen omiksi tiimituotteiksi. Craft Teamwear on täydellinen kokonaisuus, josta löydät pelipaidat, shortsit, kassit ja kaikki muut tarvikkeet varustaaksesi oman joukkueesi juuri teille sopivilla väreillä.